- Hjelper deg til å finne det rette arrangementssted, der du ønsker og med det du ønsker.

Kumlegaarden

Kumlegaarden

Niels Carlsens gate 11, 1440 Drøbak - Telefon: 64931504 - Mobil: 90756115 - Kontaktperson: Eva Tenden


Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å oppleve historiens sus over lokalene.

I bygningen med historie ca 250 år tilbake i tid, ble Kumlegaarden Restauranten etablert 12 mai 1989. Det er flere grunner til at gården ga oss inspirasjon til å starte et ”kumle-hus”.

Alle har vel en eller annen gang stiftet bekjentskap med vår gamle matrett, også kalt raspeball, klubb eller kumper. Våre forfedre hadde en spesiell evne til å ta vare på små ting og å bruke fantasi i hverdagene. De kunne berike seg selv og andre med enkle og gode midler.

I disse travle tider, føles det som om vi trenger noe av dette solide fundamentet. ”Stjerna” ( som i dag er kjøkkenet ) er et av Drøbaks eldste tømmerhus. Gamlestua, som er den eldste delen av restauranten, har i flere generasjoner huset skomakere. Disse to bygningene ble knyttet sammen av arkitekt Berent A. Moe som i 1970-1973 sto for den totale rehabiliteringen av gården.

Vårt varemerke er hjemmelaget mat laget av bunnen av, og kun de beste råvarene blir benyttet. Her lever norsk matkultur i beste velgående, kombinert med kontinental snert.

Vi tilbyr småretter, lunsj og en rikholdig a la carte-meny.

Vi arrangerer også egne temakvelder og vinafter. Den første torsdager i hver måned året rundt, er det stor kumlebuffet, med kumle, kålrotstappe, vassakorv, bacon, fårekjøtt og svineknoker på menyen.

Våre lokaler har den rette atomsfæren for ulike arrangementer.
2. etasje er også mye brukt til møtevirksomhet.
Vår koselige have har plass til 25-30 personer.
Utgangen egen have.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å oppleve historiens sus over lokalene.

Maks kapasitet: 150 stk