- Hjelper deg til å finne det rette arrangementssted, der du ønsker og med det du ønsker.

Stratos Selskapslokaler

Stratos Selskapslokaler

Youngstorget 2a, 0180 Oslo - Telefon: 21046400 - Kontaktperson: Kim Søyland


Stratos Selskapslokaler ligger på toppen av folketeaterbygningen og er i dag kjent som en av Oslos perler med sin unike utsikt over hele Oslo

Et unikt selskapslokale

Med en terrasse på 260 m2 som omkranser lokalet, gir Stratos en helt unik opplevelse av Oslo sentrum. Panoramautsikten over storbyen – med fjorden, Holmenkollen og Operaen i tillegg til det meste annet som er å se, kan nytes i sin helhet fra byens tak.

Arrangement
Stratos er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter; som konferanser, kick off, bryllup, julebord, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag, og andre arrangementer med eller uten bespisning. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. På byens tak er det kun fantasien som setter grenser!

Bryllup
Ditt unike bryllup på Oslo’s tak - Ønsker du å feire din spesielle dag i sentrale, men usjenerte lokaler?

Med stilfulle selskapslokaler som strekker seg over to etasjer på toppen av Folketeaterbygningen, er Stratos det perfekte lokalet for by-bryllup; midt i sentrum, men samtidig i en ”annen verden”. Takhøyden i lokalet og de flotte gulv-til-tak vinduene gjør det hele ennå mer spesielt. De gir en luftig og romantisk følelse og skaper en spesiell stemning gjennom hele dagen og utover de sene nattetimene med Oslos “skyline” som dekor.

Vi samarbeider med bryllupplanleggere, designere, vin og mat leverandører etc. hvor vi tilbyr både ferdig formet bryllups pakker så vel som skreddersydde pakker.

Kurs/Konferanse
Våre lokaler egner seg utmerket til konferanse og vi kan tilby et komplett konferanseoppsett enten det er snakk om halvdags eller heldags arrangementer som går over til middag og fest på kvelden.

Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved heldags arrangementer. Om-rigg fra konferanse til lunsj / middag kan gjøres uforstyrret mens deltakerne benytter seg av 11 / 12 etasje, eller terrassen på 260 m2.

Stratos har lokaler som passer alle typer møter, kurser og konferanser. Vi har blant annet et av byens flotteste lokaler med tilhørende grupperom og utstillingsområde. Stratos sitt nye møtesenter har 2 lyse og stilfulle møterom med kapasitet fra 20 til 210 personer litt avhengig av hvilken setting man velger.

Hjertelig velkommen hit til "Byens tak".

Maks kapasitet: 300 stk