- Hjelper deg til å finne det rette arrangementssted, der du ønsker og med det du ønsker.

Informasjon

Til deg som er ansvarlig for Selskapslokale / arrangementssted.

Mange velger et sted for å møtes, til for eksempel: Vennetreff, god mat / drikke, danse, eller for den saks skyld en samling med gode gamle venner og nye venner.... Men dessverre klikket mange på forskjellige linker i forskjellige søkemotorer, som ikke ga den ønskende fleksibiliteten.

Våre undersøkelser viser at mange foretrekker; En profesjonell leverandør av arrangementssteder.

LØSNINGEN: 

www.Selskapsrom.no er en utviklet nettportal, spesialutviklet nettopp for dette formålet; Hjelpe folk til å finne det rette arrangementsstedet, der de ønsker og med det de ønsker.

EFFEKTIV MARKEDSFØRING: 

Selskapsrom gjør at man når en stor kundemasse, altså kunder / brukere som finner deres lokale der de ønsker og med det de ønsker.

SMART TIPS: 

Er du ansvarlig for en restaurant, diskotek, pub, kafé, selskapslokale, velhus, klubbhus, hytte eller et sted med mulighet for lukkede arrangementer - Ta kontakt / registrerer stedet ditt her på Selskapsrom og dermed vil flere finne ditt sted!

KONKLUSJON: 

Kunden / brukere vil da få all opplysninger de trenger å vite om stedet deres, slik de kan også informere andre om hvor raskt og effektivt de fant lokale / stedet ditt gjennom delingsmuligheter på Norges enkleste søk av arrangementssteder på nett.

OPPLYSNING: 

For å holde kostnadene nede tilbyr vi ikke kundeservice på telefon. Kundeservice på e-post er gratis og vi lover å svare så raskt vi kan - Kontakt med Selskapsrom.no skjer derfor kun gjennom "Tips oss" (e-post) linken nederst på nettsiden.